Het #1 Coaching Traject Om Te Herstellen Van Narcistisch Misbruik

twee vrouwen praten

Voor wie wil herstellen van Narcisme.

Herstel na narcistisch misbruik kan een lang en uitdagend proces zijn, maar onthoud: je hoeft het niet alleen te doen. Onze toegewijde en ervaren coaches zijn er om je te begeleiden op jouw persoonlijke weg naar herstel.

“Ik wist gewoon niet meer wat ik moest geloven na 3 jaar in een narcistische relatie te hebben gezeten, de coaching is voor mij erg belangrijk geweest om mijn eigen realiteit terug te vinden.” – Maaike (43 jaar)

Wat wij willen is dat de mist gaat verdwijnen en en jij de antwoorden gaat krijgen waarmee je verder kunt.

Narcisme coaching is voor jou als...

Boek nu een vrijblijvend intakegesprek

Wanneer je te maken hebt gehad met een narcist en/of een langdurige relatie hebt gehad met iemand met een persoonlijkheidsstoornis, is de kans groot dat je een complex trauma hebt opgelopen.

Het kan zijn dat anderen niet begrijpen of ontkennen wat je hebt meegemaakt, wat kan bijdragen aan adviezen die je helaas niet verder helpen. 

Als slachtoffer van narcistisch misbruik heb je mogelijk professionele hulp nodig om te herstellen en verder te gaan met je leven.

Coaching speelt een belangrijke rol in het herstellen van narcistisch misbruik. Daarom doet Vera en haar team van deskundigen met een select groepje mensen persoonlijke consulten. 

Voor wie op zoek is naar inzichten en oplossen voor zijn/haar probleem, bieden wij gespecialiseerde coaching en ondersteuning aan.

Krijg inzicht waarom dingen zo zijn gelopen

Vaak ben je erg verward als je met een narcist de maken hebt gehad. Met coaching kun je situaties spiegelen om te kijken wat er daadwerkelijk gebeurd is. Hierdoor krijg je duidelijkheid wanneer de schuld bij jou of een narcist ligt.

Weet hoe je je kinderen kunt beschermen

Je bent niet de enige die met de invloed van een narcist de maken heeft. Narcisme heeft ook een ernstige neerslag op kinderen, of je nu nog in een relatie zit of deze hebt beeindigd. Narcistische invloed zal niet zomaar stoppen.

Zet een stap naar jouw nieuwe leven

Nadat je meer inzicht in narcisme hebt en alles langzaam een plekje hebt kunnen geven, wordt het tijd om een stap naar een nieuw leven te zetten. Of dit nu met een narcist of zonder narcist is. 

Ervaringen van deelnemers

“Ik heb echt het idee dat ik met hulp van de coaches van narcismewijzer tot de kern ben gekomen. Ik heb een dieper inzicht gekregen waarom ik juist op deze manier met een narcist te maken heb gehad”

Petra

“Ik heb het programma gevolgd maar merkte dat ik toch meer ondersteuning nodig had. Ik heb samen met coach Vera alle situaties gespiegeld en echt diep inzicht gekregen in narcisme.”

Jantien

“Ik ben eerder naar een psycholoog geweest en deze had helaas weinig ervaring met narcisme waardoor ik niet echt verder kwam. Bij Narcismewijzer heb ik echt het idee dat de coaches mij en de narcist door en door begrijpen.”

Patrick

Onze Coaches

Vera
Hoofdtrainer & Psycholoog Msc.
Rogier
Narcisme Expert Coach Msc.
Alain
Narcisme Coach & GGZ Hulpverlener Bsc. 
Marijke
Narcisme Coach & psycholoog Msc.

Wat ga je leren in onze coaching?

Ons gespecialiseerde coaching traject is ontworpen om je te helpen begrijpen, verwerken en uiteindelijk groeien van je ervaringen. 

Hoe werkt een coaching traject?

 

1. Gratis intakegesprek

In het intakegesprek maak je kennis met de coach en kun je je verhaal delen. De coach zal je vragen stellen om een beter begrip te krijgen van jouw situatie en behoeften.

2. Kennismaking met coach/deskundige

Na het intakegesprek wordt je gematched met een specialist in jouw problematiek. Onze coaching is op maat gemaakt voor elke individuele cliënt en we bieden verschillende trajecten aan voor jouw specifieke behoeften en doelen. Wij behandelen bijvoorbeeld een slachtoffer van een narcistische ouder anders dan iemand met een narcistische partner. Vervolgens maak je kennis met je coach via Zoom, Skype of de telefoon, die je zal begeleiden tijdens het gehele traject.

3. Volledige ondersteuning

Tijdens het coaching traject heb je onze volledige ondersteuning en wij staan klaar om je de support te bieden die jij nodig hebt in je traject. Samen bespreken jullie jouw voortgang en eventuele obstakels waar je tegenaan loopt. De coach zal je tips en handvatten geven om hiermee om te gaan.

4. Onbeperkt toegang tot al ons online lesmateriaal

Tijdens het coaching traject heb je onbeperkt toegang tot de Premium versie van ons online herstelprogramma ‘Narcist de Baas Methode. Hierdoor kun je op elk moment van de dag werken aan jouw herstel en groei.

Boek je kennismakingsgesprek nu: