Narcisme 1 op 1 Therapie

Narcisme therapie is voor jou als:

 • Je continue met narcisme bezig bent en moeilijk rust kunt krijgen..
 •  je vaak onzeker bent over jezelf en je zelfvertrouwen wel een boost kan gebruiken.
 • Je erg verward bent wat er allemaal gebeurd is en je het gevoel hebt dat je jouw realiteit wilt terugvinden.
 • Je inzichten zoekt in de dingen die zijn gebeurd tussen jou en de narcist.
 • Je narcisten wilt afstoten en graag stabiele relaties met oprechte mensen aan wilt gaan.
 • Als je merkt dat je je steeds vaker paniekerig, angstig & verdrietig voelt, als een optelsom van alles.
 • Je al hulp hebt gehad, maar nog niet de resultaten ziet die je eigenlijk zou willen.
 • Je klaar bent om een nieuwe start te maken, of in ieder geval een begin hier aan.

Wanneer je te maken hebt gehad met een narcist en/of een langdurige relatie hebt gehad met iemand met een persoonlijkheidsstoornis, is de kans groot dat je een complex trauma hebt opgelopen.

Het kan zijn dat anderen niet begrijpen of ontkennen wat je hebt meegemaakt, wat kan bijdragen aan adviezen die je helaas niet verder helpen. 

Als slachtoffer van narcistisch misbruik heb je mogelijk professionele hulp nodig om te herstellen en verder te gaan met je leven.

Coaching speelt een belangrijke rol in het herstellen van narcistisch misbruik. Daarom doet Vera en haar team van deskundigen met een select groepje mensen persoonlijke consulten. 

Voor wie op zoek is naar inzichten en oplossen voor zijn/haar probleem, bieden wij gespecialiseerde coaching en ondersteuning aan.

Wat zeggen anderen over onze coaching?

Annemieke (52 jaar)
5/5

“Ik heb een groot deel van mijn leven gespendeerd aan de zorg en aandacht voor mijn narcistische partner. Ik heb altijd mijn behoeften en verlangens opzij gezet om hem gelukkig te maken. Tot ik besloot om hulp te zoeken. Dankzij de sessies bij jou, ben ik eindelijk begonnen mezelf terug te vinden en mijn eigen waarde te erkennen. Ik heb geleerd om de manipulaties te herkennen en ertegen te vechten. Ik kan eindelijk zeggen dat ik sterk genoeg ben om voor mezelf op te komen. Bedankt voor alles!”

Paulien (46 jaar)
5/5

“Ik heb altijd gedacht dat mijn relatie met mijn narcistische vriend ‘normaal’ was. Ik dacht dat het mijn schuld was dat hij boos werd, of dat ik niet genoeg deed om hem tevreden te stellen. Maar na jouw sessies heb ik ontdekt dat wat ik meemaakte niet gezond was. Ik heb geleerd om te herkennen wanneer ik gemanipuleerd werd en om mijn eigen grenzen te stellen. Het was een moeilijk en pijnlijk proces, maar dankzij jouw hulp ben ik eindelijk vrij van die giftige relatie. Ik begin eindelijk te leven zoals ik altijd had willen leven – vrij en zelfverzekerd. Dank je wel!”

Onze Coaches:

Vera (Oprichter Narcismewijzer & Hoofdcoach Msc)

Vera is oprichter van Narcismewijzer, ze is sinds 15 jaar psycholoog en orthopedagoog.

 

Alain (Pedagogisch Hulpverlener & Narcisme Expert Coach Bsc)

Alain is Pedagogisch hulpverlener en heeft jarenlang in de GGZ gewerkt, met als specialisme persoonlijkheidsproblematiek

 

Marijke (Narcisme coach)

Marijke is coach en gespecialiseerd in Narcisme. 

Rogier (Narcisme expert coach)

Rogier is Coach en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in Narcisme.

 

Wat ga je leren in onze coaching:

 • Je precies weten hoe je met moeilijke situaties met een narcist moet omgaan zonder dat je met een mond vol tanden staat. 
 • Je waardevolle technieken wilt leren om met heftige emoties en lastige momenten om te gaan.
 • Je advies wilt van mensen die je echt begrijpen en weten waar je doorheen gaat. 
 • Je alles wat gebeurd is een plekje wilt gaan geven. 
 • Jezelf op de eerst plek leren zetten en werken aan jouw sterke punten en talenten.
 • Je ‘nieuwe ik’ vorm geven… of daar minstens de goede richting voor gaan bepalen.
 • 95% manipulatieproof voor narcisme worden, zodat dit jou in de toekomst niet opnieuw gaat gebeuren. 
Wat mij echt opviel is dat Narcismewijzer tot de kern van de problematiek is gekomen, waar bij anderen ik het gevoel had dat het vaak aan de oppervlakte bleef
Peter
59 jaar

Hoe werkt een coaching traject?

 

1. Gratis intakegesprek

In het intakegesprek maak je kennis met de coach en kun je je verhaal delen. De coach zal je vragen stellen om een beter begrip te krijgen van jouw situatie en behoeften.

2. Kennismaking met coach/deskundige

Na het intakegesprek wordt je gematched met een specialist in jouw problematiek. Onze coaching is op maat gemaakt voor elke individuele cliënt en we bieden verschillende trajecten aan voor jouw specifieke behoeften en doelen. Wij behandelen bijvoorbeeld een slachtoffer van een narcistische ouder anders dan iemand met een narcistische partner. Vervolgens maak je kennis met je coach via Zoom, Skype of de telefoon, die je zal begeleiden tijdens het gehele traject.

3. Volledige ondersteuning

Tijdens het coaching traject heb je onze volledige ondersteuning en wij staan klaar om je de support te bieden die jij nodig hebt in je traject. Samen bespreken jullie jouw voortgang en eventuele obstakels waar je tegenaan loopt. De coach zal je tips en handvatten geven om hiermee om te gaan.

4. Onbeperkt toegang tot al ons online lesmateriaal

Tijdens het coaching traject heb je onbeperkt toegang tot de Premium versie van ons online herstelprogramma ‘Narcist de Baas Methode. Hierdoor kun je op elk moment van de dag werken aan jouw herstel en groei.