Over Ons

Vera Franssen, de toonaangevende narcisme-expert van Nederland en België en de auteur van de wereldwijd erkende “Narcist de Baas Methode”, is het hart en de ziel van Narcismewijzer.nl. Dit neutrale en onafhankelijke platform is een baken voor diegenen die geconfronteerd worden met narcistisch misbruik.

Als geen ander weet Vera wat narcistisch misbruik met je kan doen, omdat ze dit zelf heeft meegemaakt. Ze zocht naar hulp en toen ze deze niet vond, besloot ze zelf iets te maken. Zo is Narcismewijzer.nl geboren. Vera heeft gestudeerd in orthopedagogiek en psychologie en heeft veel ervaring in de jeugdzorg en psychiatrie.

Op het platform vind je informatie over narcisme en narcistisch misbruik, evenals hulp en ondersteuning voor slachtoffers. Je kunt ook in contact komen met gespecialiseerde coaches en therapeuten. Het platform is aangesloten bij gespecialiseerde narcisme coaches en therapeuten.

Met een team van ervaringsdeskundigen en psychologen werken we constant aan het verbeteren en uitbreiden van dit platform. Onze missie is om een plek te creëren waar je niet alleen betrouwbare informatie vindt, maar ook ondersteuning en begrip. We zijn hier voor jou, en samen kunnen we deze strijd aangaan.

Narcismewijzer team

Ons meelevend team bestaat uit therapeuten en ervaringsdeskundigen, waaronder narcisme-expert Vera Franssen. Zij heeft zich volledig gespecialiseerd in de gevolgen van narcistisch misbruik en hoe je als slachtoffer hiervan kunt herstellen.

De redactie bestaat uit mensen met verschillende achtergronden en specialisaties op het gebied van narcisme. Dit betekent dat we een breed scala aan kennis en ervaring hebben om onze lezers te helpen.

Als team zijn we toegewijd aan het bieden van betrouwbare en nuttige informatie over narcisme en narcistisch misbruik gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en onze eigen professionele klinische ervaringen.

Dit betekent dat we enkel informatie publiceren die is geverifieerd door betrouwbare wetenschappelijke onderzoeken en onderzoeksrapporten (zoals weergegeven in PubMed, een databank van medische literatuur van de Amerikaanse overheid) en experts op het gebied van narcistische persoonlijkheidsstoornis.

We proberen ook om onze informatie zo toegankelijk en begrijpelijk mogelijk te maken, zodat mensen die te maken hebben met narcisme en narcistisch misbruik het gemakkelijk kunnen begrijpen en toepassen op hun eigen situatie.

We zorgen ervoor dat onze informatie actueel en relevant is. Daarnaast bieden we toegang tot gespecialiseerde coaches en therapeuten. Dus als je te maken hebt met narcistisch misbruik, kun je bij ons terecht voor hulp en ondersteuning om te herstellen en je leven weer op te pakken.

Wie zou deze website moeten lezen?

Deze website is bedoeld voor mensen die te maken hebben met narcisme en narcistisch misbruik. Dit kan zijn als je in een relatie bent met een narcist, of als je in het verleden slachtoffer bent geweest van narcistisch misbruik.

Het is ook nuttig voor mensen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp en meer willen weten over narcisme en narcistisch mishandeling.

Als je specifieke vragen of bedenkingen hebt over een artikel, laat dan gerust een reactie achter of stuur ons een mail. We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.

Hoe kunnen wij jou ondersteunen?

Bij Narcismewijzer.nl zetten we ons in om jou te voorzien van alle nodige informatie en begeleiding om narcisme achter je te laten. We hebben een breed scala aan hulpmiddelen voor je, zoals vraag-en-antwoordsessies, nieuwsbrieven en webinars. Er is voor elk wat wils. Jij bepaalt hoe je geholpen wilt worden. 

Op deze website vind je een overvloed aan informatie over narcisme en narcistisch misbruik. We bieden niet alleen hulp en ondersteuning aan slachtoffers, maar ook de kans om in contact te komen met gespecialiseerde coaches en therapeuten. We werken nauw samen met professionals gespecialiseerd in narcisme, waardoor we de slachtoffers kunnen koppelen aan de juiste hulpverleners.

Ik wil een webinar volgen over narcisme

Doe mee met ons interactieve webinar, waar we het complexe onderwerp van narcisme ontleden. Onze ervaren sprekers, die zijn gespecialiseerd in de psychologie van narcisme.

Ik wil meer weten over jullie programma

Ons uitgebreide programma omvat een reeks modules die diepgaande inzichten, praktische strategieën en persoonlijke hulpmiddelen bieden om effectief om te gaan met narcistisch gedrag.

Ik ben op zoek naar 1 op 1 coaching

Onze 1 op 1 coaching service is bedoeld voor diegenen die persoonlijk getroffen zijn door narcistisch gedrag en behoefte hebben aan gepersonaliseerde ondersteuning en begeleiding. Onze ervaren coaches, gespecialiseerd in narcisme, bieden een veilige, empathische ruimte waar je jouw ervaringen kunt delen en praktische, gepersonaliseerde strategieën kunt leren om met narcisme om te gaan.

Ontmasker de Narcist Test (Gratis)

Onze Narcisme Identificatie Test is een praktisch hulpmiddel om te ontdekken of er mogelijk een narcist in je leven is. Hoewel deze test geen professionele diagnose vervangt, biedt het een startpunt voor bewustwording en inzicht.