Narcisme Coaching: 1-op-1 Begeleiding bij Narcistisch Misbruik

(Verander je leven, ongeacht hoe uitzichtloos het nu lijkt)

Indien je te maken hebt gehad met een narcist of een langdurige verbintenis bent aangegaan met iemand met een persoonlijkheidsstoornis, is de kans groot dat je te kampen hebt met complex trauma. Veelal wordt de impact van jouw ervaringen door anderen onderschat of niet erkend, wat het trauma verder versterkt. Als slachtoffer van narcistisch misbruik kan professionele hulp essentieel zijn om te herstellen en weer vooruit te kijken in je leven.

NarcismeGids.nl is een medisch project dat zich toespitst op het verlenen van steun en begeleiding aan mensen die getroffen zijn door narcistisch misbruik. Ons doel is om hen te assisteren in hun herstel en hen te bevrijden van de schadelijke invloed die narcisten in hun leven hebben gehad.

Onder leiding van narcisme coach Vera Franssen en haar ervaren team van specialisten, bieden wij persoonlijke 1-op-1 begeleiding aan voor individuen die geconfronteerd zijn met narcistisch misbruik.

>> Maak jouw afspraak voor een intakegesprek

De kracht van individuele coaching bij het herstel van narcistisch misbruik

Persoonlijke coaching is cruciaal in het genezingsproces van narcistisch misbruik. Vera en haar team van experts bieden daarom één-op-één begeleiding aan een select aantal mensen die op zoek zijn naar inzichten en oplossingen voor hun uitdagingen. Wij voorzien in gespecialiseerde coaching en ondersteuning om je te helpen de controle over je leven terug te krijgen.

Onze één-op-één narcisme coaching is niet alleen doeltreffend en aanpasbaar, maar zorgt er ook voor dat er altijd een vertrouwenspersoon is om op te steunen. Met ons coachingstraject voor slachtoffers van narcistisch misbruik kun je opnieuw zelfvertrouwen opbouwen en geloven in je eigen kunnen. Je hoeft niet langer in angst en twijfel te leven, maar kunt je richten op een toekomst waarin jij weer de leiding neemt.

Wij erkennen dat unieke problemen gepersonaliseerde oplossingen vragen, afgestemd op jouw specifieke behoeften en situatie. Gedurende het intakegesprek brengen we jouw persoonlijke omstandigheden in beeld en identificeren we de uitdagingen waarmee je geconfronteerd wordt. We bespreken alle aspecten en evalueren of ons traject geschikt is voor jou.

Het gespecialiseerde narcisme coaching traject werkt als volgt:

Stap 1: Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek leer je onze organisatie kennen en deel je jouw ervaringen. We stellen je vragen om je situatie en wensen beter te doorgronden.

Stap 2: Ontmoet je persoonlijke coach/expert

Na het kennismakingsgesprek bepaal je of je met ons coachingstraject verder wilt gaan. Onze coaching is afgestemd op elke individuele cliënt en biedt diverse trajecten die passen bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Je maakt vervolgens kennis met je coach via Zoom, Skype of telefoon, die je gedurende het hele traject zal begeleiden.

Stap 3: Wekelijkse gesprekken

Tijdens het coachingstraject voer je wekelijks een gesprek met je coach. Jullie bespreken samen je voortgang en eventuele obstakels. De coach biedt je advies en handvatten om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Stap 4: Onbeperkte toegang tot al onze online leermiddelen

Gedurende het coachingstraject krijg je onbeperkt toegang tot de Premium-versie van ons online hulpprogramma en werkboeken, zodat je altijd kunt werken aan je herstel en persoonlijke ontwikkeling.

>> Klik hier en plan jouw gratis intakegesprek in

Opgelet: Onze coaching is enorm populair en we hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, omdat we samenwerken met een gespecialiseerd team van professionals. We streven ernaar om elke cliënt de juiste aandacht en ondersteuning te bieden. Daarom ondersteunen we alleen gemotiveerde personen die bereid zijn zich volledig in te zetten en zich te committeren aan het traject.

Wil je contact met ons opnemen? Meld je dan aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bekijk onze agenda om de beschikbare data en tijdstippen te zien. Na je aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.