De Ervaringen Met Narcisme Coach Vera Franssen

In dit artikel deelt Sonja haar diepgaande ervaringen met de ‘Narcist de Baas Methode’, ontwikkeld door Vera Franssen. Ze legt uit hoe deze aanpak haar heeft geholpen in haar proces van herstel en zelfontdekking.

Lees hieronder het verhaal van Sonja, een moedige vrouw van 51 jaar en moeder van twee dochters, die de donkere tunnel van een narcistische relatie heeft doorstaan en weer in het licht is getreden.

Als jij worstelt met een narcist in je leven, dan is dit verhaal ontzettend belangrijk voor jou.

“Hallo, ik ben Sonja, 51 jaar, moeder van twee dochters (14 en 17) en ik wil graag mijn verhaal delen over hoe ik uit twee narcistische relaties ben gekomen en mijn weg heb gevonden naar genezing en zelfliefde. Het is een verhaal van pijn, verdriet en verlies, maar ook van kracht, moed en persoonlijke groei.

In mijn eerste relatie had ik het gevoel dat ik de ware had gevonden. Hij was charmant, grappig en attent. Maar naarmate de relatie vorderde, begon hij steeds meer controle over mij uit te oefenen en me te manipuleren. Zeker na de komst van onze kinderen begon ik steeds meer een andere kant van mijn man te zien. Het was alsof er een sluier van mijn ogen viel en ik realiseerde me dat hij narcistische trekjes had.

Hoewel ik me steeds ongemakkelijker voelde in onze relatie, besloot ik toch te blijven vanwege onze kinderen. Ik begreep dat het normaal was dat een relatie onder druk komt te staan wanneer je kinderen krijgt, omdat je dan moet wennen aan een nieuwe rol als ouder. Maar na vele jaren van proberen en falen, was het moment gekomen dat ik niet meer kon doorgaan. Van binnen was ik leeg en uitgeput. Zelfs als mijn man thuiskwam, stond ik te trillen.

Ik voelde me gevangen en had het gevoel dat ik niets meer kon zonder hem. Het duurde jaren voordat ik eindelijk de moed vond om uit deze giftige relatie te stappen. Uiteindelijk hebben we de scheiding aangevraagd en dat voelde als een enorme opluchting voor mij.

Helaas viel ik later opnieuw voor een narcistische partner. Hij was anders dan mijn eerste partner, maar de rode vlaggen waren er nog steeds. Hij was arrogant, egoïstisch en het draaide altijd om hem. Hij gebruikte me voor zijn eigen behoeften en gaf me nooit het gevoel dat ik er toe deed. Het was een zeer destructieve relatie en opnieuw moest ik mijn weg vinden om eruit te komen.”

Hoe ben je in aanraking gekomen met de ‘Narcist de Baas Methode’ van Vera Franssen?

“Toen op een zaterdagnacht besefte ik dat het anders moest. Midden in de nacht ben ik op jullie website terechtgekomen terwijl ik zocht op “narcisme coaching”. Ik voelde buikpijn en tranen stroomden over mijn wangen. Maar jullie website bood troostvolle woorden, begrip en inzicht in wat ik voelde over mijn narcistische ex-partner.

Het ontdekken van jullie website was een keerpunt. Ik besloot me in te schrijven voor de cursus en dat was de beste beslissing die ik kon maken. De video’s en het contact met de coaches en andere deelnemers hebben me geholpen om mijn ervaringen in perspectief te plaatsen en te werken aan mijn herstel.

Heb jij met een Narcist te maken? 


Ontdek het met Onze Gratis Online Test!

Heb je een narcist in je omgeving? Doe snel onze gratis narcisme test en krijg in 5 minuten helder inzicht in de persoonlijkheid van diegene die je vermoedt een narcist te zijn. 


Maak daarnaast kans op een GRATIS Narcisme Coaching Sessie met een narcisme expert t.w.v. €200,-

Duizenden mensen hebben onze narcisme test gedaan.

Ik heb geleerd om sterker in mijn schoenen te staan en mijn leven weer in eigen hand te nemen. Dankzij de ‘Narcist de Baas Methode’ voel ik me nu veel zelfverzekerder en hoopvol over de toekomst, samen met mijn kinderen. Met een narcistische ex-partner heb ik verschillende moeilijke tijden doorgemaakt, maar nu ben ik heel blij dat ik mijn eigen plekje heb met mijn kinderen.”

Gebruik je de Narcist de Baas Methode nog steeds?

Ja, ik denk dat deze methode altijd nuttig zal blijven bij het omgaan met narcisten. Of je nu recentelijk uit een relatie met een narcist bent gestapt, momenteel in een relatie met een narcist zit, of contact hebt met je ex-partner vanwege de kinderen. De manipulatieve en egoïstische gedragingen van narcisten blijven bestaan. Onlangs had ik weer zo’n situatie. Ik kan het specifieke voorbeeld niet noemen, maar het had te maken met een narcist. Ik dacht bij mezelf: “typisch narcistisch gedrag…” Maar dan schiet er gelijk een stemmetje in mijn hoofd die zegt: “Sonja, houd je grenzen duidelijk en laat je niet manipuleren.” Dat helpt me om rustig te blijven en mijn eigenwaarde te behouden terwijl ik met narcistische personen omga.

Zou je nog iets mee willen geven aan de lezers van Narcismewijzer?

“Als je momenteel te maken hebt met een narcist, dan kan ik je de methode van Vera Franssen van harte aanbevelen. Deze methode heeft mij enorm geholpen om de controle terug te krijgen en mezelf te beschermen tegen het misbruik van mijn narcistische ex-partner. Het heeft me geholpen om sterker te worden en te blijven, ook tijdens het moeilijke proces van het beëindigen van de relatie.

Het kan een lastige stap zijn om uit een slechte relatie te stappen, vooral als er kinderen bij betrokken zijn. Maar geloof me, je verdient beter dan deze situatie. Het is belangrijk om een paar mensen om je heen te hebben die in je geloven en die je kunnen steunen in deze periode. Schrijf voor jezelf op wat je wil in een relatie en bekijk of je huidige partner hieraan kan voldoen. Met behulp van de Narcist de Baas Methode kun je leren om duidelijk te communiceren en voor jezelf op te komen.

Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat deze methode werkt en je enorm kan helpen om sterker te worden en jezelf te beschermen tegen narcistisch misbruik. Je verdient een gezonde en gelukkige relatie, waarin er wederzijds respect en liefde is. Met behulp van de Narcist de Baas Methode kun je dit bereiken.”

Benieuwd hoe de Narcist de Baas Methode jou kan helpen bij narcistisch misbruik?


een narcist die een ander zichtbaar misbruikt

Wil je meer weten over hoe de ‘Narcist de Baas Methode’ je kan ondersteunen in je strijd tegen narcistisch misbruik?

Ben je op zoek naar een manier om de controle over je leven terug te krijgen en de schaduwen van een narcistische relatie achter je te laten? Dan is het tijd om de stap te zetten naar verandering en genezing.

De ‘Narcist de Baas Methode’, ontwikkeld door de ervaren narcisme coach Vera Franssen, biedt een diepgaand en doeltreffend online hulpprogramma. Dit programma is speciaal ontworpen om jou de tools en inzichten te geven die je nodig hebt om te herstellen van narcistisch misbruik.

Met een uitgebreide reeks aan video’s, toegang tot een besloten lotgenoten community met 750+ cursisten, en 24/7 ondersteuning van deskundige coaches, vind je hier alles wat nodig is om je pad naar herstel te beginnen.

Neem een moment voor jezelf en bezoek onze informatiepagina om alles te ontdekken over de cursus. Klik hier om naar de informatiepagina te gaan.

Hier vind je gedetailleerde informatie over de inhoud van de methode, ervaringen van anderen die je voorgingen, en hoe je je kunt aanmelden. Laat dit de eerste stap zijn op jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven, vrij van de invloed van narcisme.

Misschien vind je ook deze artikelen over gerelateerde onderwerpen interessant:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *